Laserklubbens utøverrepresentant

Jeg heter Ingrid Bøen og er 18 år. Jeg er utøverrepresentant i Norsk Laser Klubb. Jeg seiler laser radial for Ålesunds Seilforening og er utøverrepresentant i hovedstyret der også.

Jeg skal videreformidle seilerens tanker og ideer om for eksempel hvordan Laser Klubben kan arrangere, gjennomføre og formidle arrangement slik at seilerne får en god opplevelse og god informasjon. Om dere lurer på noe eller ønsker at jeg skal fremme et synspunkt fra seilerne og ta det opp i et styremøte, så er det bare å ta kontakt.

Det er veldig viktig for meg og for resten av styret å få høre fra dere. Det er seilerne som er første prioritering og det er derfor vi har utøverrepresentanter som skal fremme deres stemmer på best mulig måte.

Om dere skulle ønske å ta kontakt så kan dere sende mail til følgende adresser:

ingridboen02@gmail.com

post@lasernytt.no

Eller på telefon:

+47 948 79 112