Laser samling i Italia oppdatert 03/04/2020

Etter samtale med NSF/Peer Moberg bekrefter vi at Moss er avlyst og at alle påmeldte får en e-post direkte fra NSF med mer info.

Var obs at samlingen skjer i NSF’s regi og at NLK bare følger med utviklinger.

Info fra NSF (05/03/2020):

Faren for Coronavirus smitte og andre tilknyttede implikasjoner rund det å dra til Nord-Italia har eskalert de siste dagene. Norges Seilforbund har derfor besluttet å flytte Laser samlingen som er planlagt på Gardasjøen i påsken. Avgjørelsen er tatt på bakgrunn av Folkehelseinstituttet fraråding om å dra til «smitte-områder», samt World Sailings anbefaling om å ikke drive «uviktig» seiling i Italia. ( Sitat: World Sailing recommends to all teams to avoid all nonessential (i.e. training purposes) travel to Italy.)

Treningssamlingen blir flyttet fra Gardasjøen til Moss Seilforenings anlegg , Søly på Jeløy, og vil foregå i samme tidsperiode som tidligere planlagt (4-11 April) . I neste uke vil det kommer det mer informasjon om treningsprogrammet, hvilke trenere som «blir med nordover» og overnattingsmuligheter i Moss/Jeløy (det legges opp til hyggelige priser på Frelsesarmeens kurssenter mindre enn en km unna foreningen: https://www.kurssenterjeloy.no)

Folkehelseinstituttet (FHI) holder sine anbefalinger oppdatert i tråd med hvordan situasjonen utvikler seg til enhver tid. 

Vi oppfordrer alle til å lese igjennom «Fakta og generelle råd» og «FHI reiseråd»